download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

آجیل پلو

گرم و تر
...
خلال بادام
زعفران آب شده
هویج
پیاز خرد شده
برنج
نمک، زردچوبه، دارچین
روغن کنجد، روغن زیتون
خلال پسته
کشمش

برنج و خلال ها را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. خلال پسته و بادام را به همراه دارچین به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه کشمش و مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد