download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

بادام هندی پلو

گرم و تر
...
خلال بادام
زعفران آب شده
پیاز خرد شده
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
خلال پسته
نمک، زردچوبه
کشمش
بادام هندی

برنج را از قبل خیس می کنیم. بادام هندی را درشت خرد کرده، همراه با خلال های دیگر شسته و مدتی در زعفران آب شده خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و زرد چوبه تفت داده، سپس بادام هندی و خلال ها را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده و کشمش لایه به لایه در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد