download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

شیرازی پلو

معتدل
...
آب
گوجه فرنگی
سیب زمینی
برنج
فلفل دلمه ای
روغن کنجد، روغن زیتون
بادمجان
پیاز
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. پوست بادمجان را جدا کرده و آن را دو سانتی خرد می کنیم. بادمجان ها را مدتی در آب نمک خیس کرده، سپس آن را آبکش می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس بادمجان و ادویۀپلویی را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. گوجه را با آب (مقدار ذکر شده در بالا) در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و زنجبیل به بقیه مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم. وقتی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد