download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو صیفی جات

سرد و تر
...
زعفران آب شده
پیاز خرد شده
لوبیا سبز خرد شده
برنج
فلفل دلمه ای
روغن کنجد، روغن زیتون
کرفس خرد شده
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. کرفس و لوبیا سبز را یک سانتی خرد کرده، سپس بخار پز یا با مقدار کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کرفس و لوبیا سبز را به همراه ادویۀپلویی و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد