download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

زیره پلو

گرم و خشک
...
زعفران آب شده
آب
برنج
شوید خشک
روغن زیتون
زیره سیاه
نمک

برنج را از قبل خیس کرده، سپس آن را با آب (مقدار ذکرشده در بالا) ،مقداری نمک، زیره، شوید خشک و مقداری روغن با حرارت ملایم می پزیم. وقتی آب برنج تقریباً تمام شد مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم دم بکشد.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد