download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

زیره پلو با صیفی جات

گرم و تر
...
زعفران آب شده
هویج
کدو خورشتی
لوبیا سبز خرد شده
نخود فرنگی
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
زیره سیاه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را یک سانتی خرد کرده و آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. نخود فرنگی را با آب و مقداری نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت می دهیم. کدو را دو سانتی خرد کرده و به همراه ادویۀ پلویی و زنجبیل به مواد قبلی اقزوده و مدتی حرارت می دهیم. در انتها لوبیا سبز و زیره را به کل مواد افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، چند دقیقه قبل از آبکش کردن نخود فرنگی را اضافه کرده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را با مواد آماده شده لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل کمی زعفران آب شده افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد