download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

زیره پلو با نخود فرنگی

گرم و خشک
...
زعفران آب شده
آب
پیاز خرد شده
جعفری خرد شده
نخود فرنگی
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
زیره سیاه
نمک

برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس جعفری را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب (مقدار ذکرشده در بالا)، نمک و زیره سیاه می پزیم. وقتی آب رنج تقریباً تمام شد، مواد آماده شده و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد