download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

آلبالو پلو

معتدل
...
خلال بادام
زعفران آب شده
برنج
خلال پسته
شیره کشمش یا شکر قهوه ای
روغن زیتون
نمک
آلبالو

برنج را از قبل خیس می کنیم. خلال پسته یا خلال بادام را با مقداری زعفران دم می کنیم. آلبالو ها را از هسته جدا کرده و به همراه مقداری شکر قهوه ای یا شیرۀ کشمش چند دقیقه می پزیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه آلبالو و خلال ها لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد