download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

زرشک پلو

معتدل
...
خلال بادام
پیاز خرد شده
زرشک
قارچ
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
خلال پسته
شکر قهوه ای
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. زرشک، خلال بادام و خلال پسته را مدتی خیس کرده سپس آبکش می کنیم. سویا را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم، تا آب آن تمام شود. در صورتی که خواستیم به جای سویا از قارچ استفاده کنیم، قارچ را خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس سویا یا قارچ را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت می دهیم. زرشک را همراه زعفران آب شده و کمی شکر قهوه ای و روغن کنجد دم می کنیم. برنج را با کمی آب و نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سایر مواد آماده شده به جز زرشک، لایه به لایه در قابلمه ریخته و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. هنگامی که پلو دم کشید، زعفران آب شده و زرشک را به آن اضافه می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد