download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو بروکلی

گرم و خشک
...
زعفران آب شده
پیاز خرد شده
قارچ
کلم بروکلی گل گل شده
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم بروکلی را افزوده ودکمی تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد کرده و به همراه ادویۀ پلویی به مواد قبلی افزوده و با حرارت ملایم چند دقیقه تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می‌کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد