download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

اشکنه گوجه فرنگی

معتدل
...
روغن
گوجه فرنگی
پیاز خرد شده
سیب زمینی
رب گوجه فرنگی
تخم مرغ
زردچوبه
نمک و فلفل قرمز

روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه كرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. هنگامی كه سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ریحانه
خیلی خیلی ممنون از شما بابت دستور پخت
زری
سلام کاش میزان نمک و فلفل را هم می گفتین
کویر
کاش میزان کالری هر غذا رو بنویسید من واقعا احتیاج به میزان کالری این اشکنه دارم
فرنوش
بسيار خوب بود
ف
خوب
پریا
عالی بود . ماهم همین روش درست میکنیم . خیلی گشتم تا پیدا کردم . خیلی ازتون ممنونم.