download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

سس مایونز سنتی

معتدل
...
ارده
سیر
نخود پخته
روغن زیتون
نمک
فلفل قرمز
آب لیموترش تازه

تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سسهای دیگر به شمار می آید. از این سس می‌توان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

غذالند
عجب سسی هم به نظر خوش مزه میاد هم چاق نمیشیم
مینا رای
سلام لطفا میشه بگید زمان نگهداری از این سس چه مدتی هست
فرح
عالی بود امامنظور از نخود کدام نخود است فرنگی یا نوع دیگر
شهرام بزرگ زاد
سلام از سویا هم در غذا هایی که دستور ش را داده اید می شود استفاده کرد یا خیر لطفا دستور غذاهای سویا دار هم بگذارید ........با تشکر
کیوان
چرا مطالبتان لیکن ارسال برای تلگرام و....نداره؟
جلیل جباری
فکر نکنم سس مایونز سنتی اسم این پیش خوراک باشه. حمص اسم درستشه حمص به سده ۱۳ هجری در مصر برمیگردد و در زمان جنگ‌های صلیبی خوراکی مانند حمص به عنوان پاداش به سربازان صلاح‌الدین ایوبی داده می‌شد ممنون از سایت خوبتون
فریدون
سلام علیکم؛ بسیار عالی است باسلام لطفلطففا تمامی روشهای پخت خوراکی های سالم را به نشانی اینجانب ارسال فرمایید با تشکر
tفایقه
ممنون از سایت پربار و مفیدتون . واقعا من نمیدونستم چطور میتونم غذاهای سالم و کم هزینه درست کنم . ک از شما یاد گرفتم
ش ر
من این سس رو امتحان کردم و خیلی خوشمزه ست