download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

سوپ گندم

گرم و خشک
...
بلغور جو
هویج
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل
آلو بخارا
گندم پوست کنده یا بلغور گندم
سبزی سوپ خرد شده

گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد