download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

گرم و تر
...
گوجه فرنگی
روغن کنجد
پیاز خرد شده
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره
لوبیا چیتی
قارچ

لوبیا را از قبل خیس می کنیم.قارچ را در اندازه های 2تا3سانتی خرد می کنیم.گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ،سپس ادویه و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم.آب گوجه فرنگی را به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و کمی حرارت می دهی تا قوام پیدا کند.لوبیا را به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.قارچ را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم و مدت کمی قبل از پخت کامل غذا،همراه با نمک به آن اضافه می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ر ض
سلام آدم حسابي گيج ميشه در خواص اقسام لوبيا گفته شده: توليد خون سوداوي اينجا ميگه خوراك لوبيا مناسب سوداوي مزاجها بالاخره كدوم رو عمل كنيم؟
مرتضی
مطلب خیلی خلاصه بیان شده بود
سارا
سلام.خسته نباشید.امکان داره دستور تهیه غذاها و دسرها را برام ایمیل کنید.ممنون