download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

آش سبزیجات

گرم و تر
...
برنج نیم کوب
روغن کنجد
کلم قمری
کدو یا شغلم
لوبیا چشم بلبلی
عدس
تره، جعفری، گشنیز خردشده
پیاز خرد شده
نخود
ساقه کرفس
ادویه شامل نمک، فلفل، دارچین، زنجبیل، زیره، زرد چوبه و گلپر ساییده شده

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس، کدو یا شلغم را در برش های 1 سانتی خرد می کنیم. کلم قمری را رنده می کنیم. لوبیا چشم بلبلی را جدا با آب و کمی زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. سپس ساقه کرفس را اضافه کرده و آن را تفت می دهیم. بعد از آن کدو یا شغلم را به همراه ادویه و زنجبیل و فلفل به مواد قبلی اضافه کرده و تفت می دهیم. کلم قمری رنده شده را همراه با سبزی، برنج و آب به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوب پخته شود. در آخر لوبیا چشم بلبلی را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد