download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

خورش بامیه با لپه

گرم و تر
...
لپه
گوجه فرنگی
روغن کنجد
پیاز خرد شده
سیب زمینی
بامیه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی

لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود . بامیه را مدتی در آب نمک خیس کرده سپس آن را آبکش می کنیم . پیاز را با روغان کنحد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . بامیه را به همراه ادویۀ خورشتی به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده و مدتی می پزیم . هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، لپه را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد