download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

عدس پلو با کشمش و گردو

گرم و خشک
...
گردو
زعفران آب شده
عدس
پیاز خرد شده
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
کشمش
نمک، زردچوبه، زنجبیل، دارچین

برنج و عدس را از قبل خیس می کنیم. عدس را با مقداری آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. گردو را مدت کمی خیس کرده، سپس آن را آبکش کرده و نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس گردو و زنجبیل را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه عدس، کشمش، گردو و دارچین لایه به لایه در قابلمه می ریزیم. در انتهای مقداری زعفران آب شده به پلو افزوده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ستاره
سلام،ممنون از سایت خوبتون،میخواستم پیشنهاد بدم که وقتی غذایی رو معرفی میکنید علاوه بر اینکه مشخص میکنید که برای کدام مزاج مناسب هست لطفا اینو هم مشخص هم کنید که مثلا برای سوداوی ها و صفراوی ها و..این غذا مضر هست،یا کلا صبحانه و نهار و..رو برای مزاجهای مختلف دسته بندی کنید تا هر کس بسته به مزاج خود براحتی و با خیال راحت بتونه از این دستورات غذایی بهره ببره،من خودم بخاطر مزاج سواداوی که دارم نمیدونم چی باید بخورم یا نخورم،ممنون میشم غذاها رو دسته بندی کنید، و زیر هر غذا یا پیش غذا یا میان وعده مصلح اون رو هم ذکر کنید.با تشکر