download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو ریحان

گرم و تر
...
زعفران آب شده
پیاز خرد شده
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
نمک، زردچوبه، زنجبیل
ریحان خرد شده
سویا درشت

برنج را از قبل خیس می کنیم. سویا را با کمی آب، زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده، سپس سویا را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. در انتها ریحان را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده، لایه به لایه در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد