download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو گوجه با قارچ

معتدل
...
آب
گوجه فرنگی
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل
پیاز خرد شده
سیب زمینی
قارچ
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون

برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. قارچ ها را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد کرده و به همراه فلفل و زنجبیل به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس گوجه را با آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک به بقیه مواد افزوده و مدتی می پزیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد