download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

معتدل
...
زعفران آب شده
لوبیا چشم بلبلی
شوید خشک یا تازه
برنج
نمک، زردچوبه، دارچین
روغن زیتون

برنج و لوبیا را جدا از قبل خیس می کنیم. آب لوبیا را عوض کرده و آن را با آب جدید و مقداری نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده و چند دقیقه قبل از صاف کردن، لوبیا و شوید تازه را به آن افزوده، سپس برنج را آبکش می کنیم. اگر از شوید خشک استفاده کردیم، آن را موقع دم کردن، لابلای برنج می ریزیم. مقداری پودر دارچین و زعفران آب شده به برنج افزوده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد