download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو نخود فرنگی

گرم و تر
...
خلال بادام
آب
هویج
پیاز خرد شده
نخود فرنگی
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را با آب (مقدار ذکرشده در بالا)، شوید و کمی نمک و زرد چوبه می پزیم. سپس نخود فرنگی و مقداری روغن به آن افزوده و غذا را با حرارت ملایم می پزیم تا بدون آب شود. در آخر مقداری زعفران آب شده به پلو اضافه کرده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد