download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلونخود فرنگی با خلال

معتدل
...
خلال بادام
زعفران آب شده
هویج
روغن کنجد
پیاز خرد شده
نخود فرنگی
برنج
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را به صورت خلالی خرد کرده و آن را به همراه ادویۀپلویی به پیاز افزوده و این مواد را برای مدتی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقدار کمی نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده و خلال بادام، لایه به لایه در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری زعفران آب شده به کل مواد افزوده پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد