download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

پلو نخود فرنگی با هویج

گرم و تر
...
زعفران آب شده
هویج
پیاز خرد شده
نخود فرنگی
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
کلم برگ خرد شده
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی

برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با کمی آب و نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. پس از مدتی کلم برگ و ادویۀپلویی را به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با کمی آب و نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سایر مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته و در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده نیز به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد