download exam-icon exam-image exam-typo food-icon food-image food-typo magazine-icon magazine-image magazine-typo recipe-icon recipe-image recipe-typo tabaye-logo-outline tabib-icon tabib-image tabib-typo tajrobe-icon tajrobe-image tajrobe-typo

مرصّع پلو

گرم و خشک
...
خلال بادام
زعفران آب شده
پیاز خرد شده
برنج
روغن کنجد، روغن زیتون
نمک، زردچوبه، دارچین، هل
کشمش
خلال پوست پرتقال
خلال پسته

برنج را از قبل خیس می کنیم. خلال پسته و خلال بادام را نیز خیس می کنیم. خلال پوست پرتقال را 3مرتبه می جوشانیم و آبش را خارج می کنیم تا تلخی آن را از بین رود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس خلال بادام، پسته و خلال پوست پرتقال را به همراه هل و دارچین به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده و کشمش، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

منبع: ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

نظری وجود ندارد