مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن ، ضد صفرا ، ضد چربی خون ، تقویت کبد ، تصفیۀ خون | ||
مواد لازم | آب : یک لیوان عسل : دو قاشق غذاخوری آب زرشک : یک قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه تهیه شربت عسل و آب زرشک ابتدا عسل را در مقداری آب ولرم حل کرده سپس آب زرشک، آب و عسل را با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...